Praktijk

Over de pratijk


In 1991 is Rinze Stellingwerf in loondienst begonnen als fysiotherapeut bij toenmalige eigenaar van de praktijk, Jaques Walg. De praktijk was toen nog gevestigd aan De Weiert 9 in Dalen.
In 1995 heeft Rinze, samen met Petra Vlasma-Bultena, de praktijk overgenomen.
Petra behandelde toen al voornamelijk kinderen en zij heeft in 2006 haar registratie kinderfysiotherapie gehaald.
In december 2001 kwam Carolien van Loenen-Lauret in de praktijk werken en werd het pand aan de Weiert, met slechts 2 behandelkamers en inmiddels 3 fysiotherapeuten, te klein.
Een zeer geschikte nieuwe locatie werd gevonden aan de Hoofdstraat 17: het pand waarin tot dan de tapijtwinkel “Tapijtvoordeel” van de familie Wortelboer gevestigd was. Dit pand werd in de zomer van 2003 aangekocht, volledig verbouwd tot moderne fysiotherapiepraktijk/fysiofitness zaal, en werd op 10 januari 2004 officieel geopende door Tanja Klip, de toenmalige wethouder van gezondheid in de gemeente Coevorden.
De praktijk kreeg zo veel patiënten te behandelen dat er nog een fysiotherapeut in dienst genomen werd: in augustus 2006 kwam Sander Bekman in de praktijk werken.
Ook de administratie was inmiddels zo veel werk dat sinds april 2012 Bianca van der Weide 3 ochtenden per week alle administratieve taken uitvoert.
In juni 2018 is Jasmijn Tepper ons team komen versterken als kinderfysiotherapeut.  Zij is samen met Petra verantwoordelijk voor kinderfysiotherapie.


Zoeken

Archief

Maak een afspraak!

Maak gemakkelijk een afspraak met ons via de Afspraakpagina

Zoeken

Recent Comments

    Categories

    • Geen categorieën